[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Лише Юлія Тимошенко здатна навести лад в країні
Лише Юлія Тимошенко здатна навести лад в країні
LeviДата: Понедельник, 11.01.2010, 19:58 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Свою спроможність це зробити, професійність та цілеспрямованість вона щодня доводить, працюючи у надскладних умовах світової кризи та продії з боку опозиції та владних структур, наголошує екс-глава держави. На його прес-конференції у Полтаві побували і наші кореспонденти.

Перший президент України Леонід Кравчук на прес-конференції заявив - він підтримує кандидатуру чинного прем'єра Юлії Тимошенко. Насамперед тому, що вона, по суті, керує країною в приблизно такі ж скрутні часи, які були на початку української незалежності.

/Леонід Кравчук, перший Президент України

Тільки тому, що вона, з моєї точки зору, має можлиість будувати цю країну так, такими способами, методами, з такими завданнями, як я це бачив у 90-х роках/

Вона має усі необхідні для справжнього лідера країни риси характеру - професійність, толерантність, енергійність, працьовитість, переконаний Леонід Кравчук. Як приклад, зазначає останній, вона ефективно працює у надскладних умовах, в яких ще не працював жоден український прем’єр.

/Леонід Кравчук, перший Президент України

Жоден з прем'єрів не працював в умовах світової фінансової кризи. Жоден прем'єр не працював, коли усі сили українські, і владні, і опозиційні, постійно критикують, просто створивши фронт своєрідний проти прем’єра Тимошенко/

Особливо у справі критикувати главу уряду відзначається Віктор Ющенко, говорить Леонід Кравчук. Таким чином, враховуючи і відомий факт про підписання так званого пакту угоди між Президентом та Віктором Януковичем, глава держави просто допомагає останньому стати Президентом, наголошує Леонід Кравчук. А між тим, переконаний він, лише Юлія Тимошенко здатна навести лад в країні, при цьому - виключно законними методами.

/Леонід Кравчук, перший Президент України

Я скільки спілкувався з Юлією Володимирівною - вона наголошує - лише диктатура закону. Нас лякають - Тимошенко усіх пересажає у тюрми. Хоча декого і треба посадити. Але тільки законними шляхом, вона про це повторює та наголошує/

 
OmegaДата: Вторник, 26.01.2010, 15:47 | Сообщение # 2
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 141
Репутация: 10
Статус: Offline
Кабмін виділив Святогорському монастирю 9,3 млн. гривень
Кабінет Міністрів України в ході свого засідання ухвалив рішення про виділення 9,3 млн. гривень для Святогорського монастиря, який розташований в с. Зимне Волинської області.

Кошти, виділені з резервного фонду Державного бюджету, будуть спрямовані на аварійно-відновлювальні роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка сталася на території монастиря.

Як відомо, за легендою, Зимненський Святогорський монастир був заснований в 1001 році князем Володимиром. Про монастир під назвою "Свята гора" вперше згадує літопис Нестора Літописця кінця XI століття. У документальних письмових джерелах монастир вперше згадується в 1458 році.

Добавлено (16.01.2010, 20:44)
---------------------------------------------
Кабмін запровадив енергетичне маркування електрообладнання
Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про обов’язкове маркування деяких побутових електричних приладів з інформацією про споживання ними енергії та інших ресурсів. Про це йдеться в затвердженому урядом Технічному регламенті енергетичного маркування електрообладнання.

Документ передбачає обов’язкове маркування холодильників, морозильних камер, пральних та сушильних машин, посудомийних машин, духовок, водонагрівачів та пристроїв для зберігання гарячої води, освітлювальних приладів та кондиціонерів повітря вітчизняного та іноземного виробництва.

Як зазначено в Технічному регламенті, етикетка на електрообладнанні інформуватиме про рівень ефективності споживання електрообладнанням енергії та інших ресурсів, а також буде містити додаткову інформацію про прилад.

Добавлено (16.01.2010, 20:59)
---------------------------------------------
БЮТ хоче запобігти судовій корупції
Блок Юлії Тимошенко виступає за заборону нагородження суддів до їх виходу у відставку або на пенсію.

Про це йдеться в зареєстрованому у парламенті законопроекті, розробленому народними депутатами фракції БЮТ Андрієм Портновим та Володимиром Пилипенко.

Депутати запропонували документ з метою забезпечення конституційного принципу незалежності суддів та недопущення впливу на них з боку інших органів державної влади та їх посадових осіб.

Такий Закон є вкрай необхідним тому, що на сьогодні законодавство України передбачає можливість нагородження суддів державними та іншими нагородами, відзнаками, грамотами тощо. Причому, різноманітні нагороди нерідко використовуються державними органами та їх посадовими особами як засіб впливу на суддів з метою винесення необхідних для таких органів та посадових осіб судових рішень.

Добавлено (17.01.2010, 10:47)
---------------------------------------------
Тимошенко проголосовала за себя всем семейством
Премьер-министр Юлия Тимошенко проголосовала за свою кандидатуру на выборах президента на участке № 2 избирательного округа № 26 в Днепропетровске.

На избирательный участок Тимошенко прибыла в сопровождении мужа Александра и дочери Евгении.

«Мы сегодня всей семьей приехали проголосовать и отдать голос за будущее Украины», - сказала она.

Тимошенко выразила уверенность, что сегодня для Украины начинается новое будущее.

Тимошенко также сообщила, что прибыла в Днепропетровск вчера вечером, а сегодня намерена улететь в Киев.

Остаток сегодняшнего для Тимошенко намерена провести со своей семьей.

Украинские новости

Добавлено (19.01.2010, 16:06)
---------------------------------------------
Березовский: Тимошенко будет более демократичным президентом
Лидер БЮТ Юлия Тимошенко будет более демократичным Президентом Украины, чем лидер Партии регионов Виктор Янукович. Такое убеждение высказал опальный российский олигарх Борис Березовский в интервью «Левому берегу», пишет УНИАН.

По его словам, результат первого тура президентских выборов в Украине не был неожиданным. «По крайней мере, с точки зрения первого и второго места - ожидалось, что Виктор Янукович займет первое место, а Юлия Тимошенко - второе. А вот что касается третьего места, которое занял Сергей Тигипко, – мало кто думал, что так произойдет. Хотя для меня лично никакого удивления в этом нет, поскольку политики первого уровня – Янукович, Тимошенко, Виктор Ющенко – просто всем надоели, так как их обещания не были выполнены…», - сказал Березовский.

По его словам, «что касается перспективы, то выбор между Виктором Януковичем и Юлией Тимошенко - это выбор между очень плохим и очень плохим. Тем не менее, мои личные предпочтения на стороне Тимошенко. Думаю, что в конечном счете она и станет Президентом. Но грань, как это было и в 2004 году, очень тонкая, я не могу исключить третьего тура: мне кажется, во втором туре различие между кандидатами будет очень небольшим, и возможно жесткое противостояние образца 2004 года».

По мнению Березовского, «Украину впереди ждут трудные испытания, и, как следствие, миру очень сложно будет строить стратегические отношения с Украиной. Юлия Владимировна обязана будет опираться на мнение народа. А вот Янукович это мнение будет просто игнорировать. И поэтому неопределенность Украины есть объективный, а не субъективный фактор. Это результат сегодняшнего состояния общества в целом. Огромная часть украинского общества консервативна, и эта часть еще не сделала окончательный выбор в пользу свободы”. При этом опальный российский олигарх убежден, что Тимошенко будет более демократичным Президентом, чем Янукович.

Добавлено (21.01.2010, 14:40)
---------------------------------------------
МВФ разрешил Нацбанку дать денег Тимошенко
Международный валютный фонд считает возможным направление части резервов Национального банка на нужды Кабинета Министров.

Об этом говорится в сообщении киевского офиса МВФ.

«Относительно возможности перевода части пассивов (обязательств) Украины от НБУ правительству Украины. С точки зрения МВФ пассивы (обязательства) страны – это ответственность самой страны-участника (фонда), а не отдельного органа или организации. Руководство страны может принять решение предоставить, перевести или разместить такие пассивы (обязательства) среди различных внутренних организаций или органов. Какие-либо решения относительно такого перевода или распределения средств являются решением исключительно руководства Украины», – говорится в сообщении.

Фонд подчеркивает, что решение снизить для Украины на 2 млрд. долларов ранее оговоренный показатель чистых международных резервов было принято МВФ для того, чтобы предоставить возможность украинскому руководству использовать имеющиеся ресурсы для проведения внешних платежей, которые должны быть осуществлены.

Как сообщалось, исполняющий обязанности министра финансов Игорь Уманский заявил о том, что Национальный банк отказывается выполнять рекомендации МВФ по снижению на 2 млрд. долларов ранее оговоренного показателя чистых международных резервов и направить освобождающиеся средства для нужд правительства.

Украинские новости

Добавлено (25.01.2010, 16:19)
---------------------------------------------
Крымский меджлис призвал татар голосовать за Тимошенко
Меджлис (представительный орган) крымско-татарского народа принял решение поддержать во втором туре выборов президента Украины кандидатуру действующего премьер-министра страны Юлии Тимошенко. Как отмечается в соответствующем заявлении Меджлиса в первом туре президентских выборов "подавляющее большинство крымских татар, принявших участие в голосовании, поддержали кандидатуру Тимошенко".

Голоса остальных крымско-татарских избирателей достались, в основном, кандидатам Сергею Тигипко, Виктору Ющенко, Арсению Яценюку и Анатолию Гриценко.
В заявлении отмечается, что решение о поддержке во втором туре выборов кандидатуры Тимошенко Меджлис принял, "основываясь на детальном изучении программ и оценках предыдущей деятельности" премьер-министра.

"Выражая искреннюю признательность всем, кто принял участие в выборах президента Украины 17 января 2010 года, Меджлис крымско-татарского народа призывает всех соотечественников продемонстрировать при повторном голосовании максимальную активность и внести свой личный вклад в обеспечение демократического развития Украины и создание условий для соблюдения прав народов и прав человека в Украине", - говорится в заявлении.

Как сообщили в пресс-службе Меджлиса, данное заявление было принято единогласно на расширенном заседании этого органа, состоявшемся в субботу, в Симферополе.
Одновременно на заседании были "разработаны организационные мероприятия по обеспечению реализации принятого решения".
Тогда же в Симферополе состоялась встреча представителей Меджлиса с руководством крымского избирательного штаба Юлии Тимошенко, в ходе которой обсуждались различные организационные вопросы, связанные с подготовкой ко второму туру выборов президента Украины.
Напомним, в декабре 2009 г. делегаты Курултая (национального съезда) крымско-татарского народа призвали крымских татар, а также всех избирателей Крыма, независимо от национальности и вероисповедания, поддержать в первом туре президентских выборов кандидатов, "исповедующих демократические ценности и готовых проводить политику европейской и евроатлантической интеграции Украины".

Добавлено (26.01.2010, 12:37)
---------------------------------------------
Уряд пропонує створити інформаційні електронні системи органів влади
Кабінет Міністрів України подав на розгляд Верховної Ради проект Постанови "Про затвердження завдань Національної програми інформатизації на 2010-2012 роки".

Національна програма інформатизації визначає стратегію розв'язання проблеми забезпечення інформаційних потреб та інформаційної підтримки соціально-економічної, екологічної, науково-технічної, оборонної, національно-культурної та іншої діяльності у сферах загальнодержавного значення.

Серед найважливіших завдань Національної програми інформатизації на 2010-2012 роки уряд відзначає розробку стандартів в галузі інформаційно-комунікаційних технологій, гармонізованих з міжнародними стандартами, розвиток інформаційно-телекомунікаційної інфраструктури, зокрема, створення інфраструктури електронного цифрового підпису, дослідної зони депозитарію електронних інформаційних ресурсів з механізмами надання електронних послуг; розробка типового програмного забезпечення з відкритим кодом тощо.

Крім того, документ передбачає створення та розвиток систем інформаційно-аналітичної підтримки вирішення завдань розвитку державності, безпеки та оборони, зокрема: інформаційно-аналітичних систем Верховної Ради України, Секретаріату Президента України, спеціальної інформаційно-телекомунікаційної системи органів виконавчої влади, системи електронної взаємодії органів державної влади та місцевого самоврядування, інформаційно-телекомунікаційного забезпечення правоохоронних органів, діяльність яких пов'язана з боротьбою із злочинністю, Єдиної автоматизованої системи управління Збройними Силами України, автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи "Державний реєстр виборців", урядової інформаційно-аналітичної системи з питань надзвичайних ситуацій, інтегрованої інформаційно-аналітичної системи державної статистики.

Уряд також пропонує механізм створення та розвитку автоматизованих систем інформаційно-аналітичного забезпечення органів виконавчої влади, в тому числі систем електронного документообігу, а також розробку системи "Електронний державний службовець".

Добавлено (26.01.2010, 15:22)
---------------------------------------------
УРП "Собор" у другому турі підтримує Юлію Тимошенко
Центральна Рада Української республіканської партії "Собор" оголосила про підтримку в другому турі кандидатури Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, яка здатна забезпечити незворотність демократичних процесів, належним чином представлятиме державу на міжнародній арені, захищатиме її незалежність і суверенітет.

Відповідну рекомендацію Центрального проводу підтримала абсолютна більшість членів Ради партії.

Центральна Рада зобов’язала свої місцеві партійні організації активно включитися у виборчу кампанію з метою забезпечити чинному прем’єрові підтримку всіх виборців, які дотримуються національно-демократичних поглядів. Центральна Рада закликає всіх, хто віддав у першому турі голоси Віктору Ющенку, прийти 7 лютого на дільниці й проголосувати за Юлію Тимошенко.

"Соборівці" пояснили, що їх вибір на користь підтримки чинного президента Віктора Ющенка у першому турі був зумовлений послідовною позицією партії, зорієнтованої на захист українських цінностей, побудову модерної демократичної європейської держави. "На жаль, на результаті підтриманого партією кандидата надзвичайно негативно позначилися допущені помилки й непослідовність у реалізації цінностей Майдану", - зазначили члени партії "Собор".

На їх думку, кампанія багатьох претендентів на найвищу державну посаду велася в популістському ключі, і замість продуманої програми реформ та змагання ідей виборці отримали набір чергових гасел та обіцянок, реалізація яких лежить поза межами повноважень та функцій Президента України, визначених Основним Законом.

У той же час Центральна Рада відзначила відкритий і демократичний характер першого туру президентських виборів і закликала чинного главу держави докласти всіх зусиль для завершення виборчого процесу у суворій відповідності до Закону, відповідно до європейських демократичних стандартів.

Члени Ради УРП "Собор" вважають, значні напрацювання партії та розроблені ними проекти нормативно-правових актів у сфері реформи економіки, судочинства, державного управління, регіональної політики і місцевого самоврядування, науки та культури, державної політики в сфері сім'ї та молоді бути реалізовані в інтересах українського народу новим Президентом України Юлією Тимошенко.

Добавлено (26.01.2010, 15:47)
---------------------------------------------
Юлія Тимошенко: нові програми зайнятості дозволять створити робочі місця
Кабінет Міністрів має на меті запровадження нових державних програм, які дозволять створити нові робочі місця.

"Ми розробили та запроваджуватимемо нові державні програми зайнятості, які дозволять людям отримувати нові робочі місця", - заявила Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко в ході робочої поїздки до Хмельницької області під час відвідування міського центру зайнятості.

За її словами, на "сьогодні, коли криза вже завершується, головний показник зайнятості населення України такий самий, як і до кризи".

Прем'єр-міністр також вручила урядові нагороди найкращим працівникам Хмельницького центру зайнятості та подякувала їм за злагоджену роботу. Юлія Тимошенко зазначила: "Те, що урядова делегація сьогодні у вас говорить про те, що ви – найкращі".

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Лише Юлія Тимошенко здатна навести лад в країні
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: