[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Ющенко поширює неправду проти Тимошенко в інтересах Яника
Ющенко поширює неправду проти Тимошенко в інтересах Яника
LeviДата: Суббота, 09.01.2010, 12:05 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко не володіє офшорними компаніями на Кіпрі чи в будь-яких інших офшорних зонах. Про це йдеться у листі Державного комітету фінансового моніторингу України на ім’я народного депутата Володимира Пилипенка, який подавав до ДКФМ відповідне звернення.

Державний комітет повідомив, що за його даними Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко «не володіє офшорними компаніями, розташованими на Кіпрі та в інших офшорних зонах».

Напередодні Київський апеляційний адміністративний суд «розглянув наклепницькі відомості Віктора Ющенка щодо начебто володіння Юлією Тимошенко офшорною компанією та повністю спростував зазначені відомості».

Незважаючи на це, Віктор Ющенко продовжує поширювати завідомо неправдиву інформацію про начебто наявність у Юлії Тимошенко офшорних компаній. А отже, окрім розповсюдження дезінформації, Президент демонструє неповагу до закону та до рішення суду, уповноважена заявити прес-служба БЮТ.

Систематично поширюючи подібну брехню, Президент та водночас кандидат у президенти Віктор Ющенко діє в інтересах іншого кандидата у президенти - Віктора Януковича, який буде опонентом Юлії Тимошенко у другому турі виборів.

Цілеспрямоване поширення неправдивих заяв Віктором Ющенком на адресу Юлії Тимошенко вкотре доводить, що чинний глава держави виконує роль технічного кандидата та довіреної особи Януковича.

З огляду на це, прес-служба БЮТ закликає громадськість та ЗМІ розглядати всі заяви Ющенка щодо Юлії Тимошенко саме в цьому контексті.
 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Ющенко поширює неправду проти Тимошенко в інтересах Яника
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: