[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » На передодні вирішального кроку
На передодні вирішального кроку
LeviДата: Суббота, 06.02.2010, 21:52 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Я вірю, що ми переможемо! Я вірю, що наш Господь Ісус Христос через свої Церкви в Україні оголосив Свою Волю! І горе тому, хто її не дотримається! Цей недолюдок буде відповідати перед Господом за свій ГРІХ в свій час. Але хочу сказати не про це.
Стало наявним формування політичної української нації, яка базується на українських духовних і культурних цінностях, але не пов’язана жорстко з етнічним походженням людей. Є те, що зараз зветься «меінстрімом» - тобто основною течією, яка безумовно базується на власній гордості людини як представника нації. Сформувався також і маргіналітет, який складається з запеклих кат-цапів і інших антиукраїнсько налаштованих нацменшин, а також, на жаль, і тих українців, які, слідуючи мазохистським нахилам своєї психіки згодні з роллю американських індійців в резерваціях, які бачать комфортність свого життя в танцюванні протесаного гопака і «гучних протестах» (привіт ющенкам і тягнибокам).
Ясно те, що переможе або УКРАЇНА, завдяки справжній українській нації, або ублюдки-манкурти – породження сатанинського катцапського режиму.
ТОЖ МОЛІМОСЯ, ЩОБ БОГ ДАРУВАВ ПЕРЕМОГУ УКРАЇНІ!!!
Україна – це Вона! Вона – це Юлія Тимошенко!
Слава Україні!
 
Форум » Новости Украины. » Политика. » На передодні вирішального кроку
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: