[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Кабмін збільшить "аптечний" фонд "Укрпошти"
Кабмін збільшить "аптечний" фонд "Укрпошти"
OmegaДата: Пятница, 05.02.2010, 20:12 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 141
Репутация: 10
Статус: Offline
Кабмін збільшить "аптечний" фонд "Укрпошти" на 150 млн. грн.
Перший віце-прем'єр-міністр України Олександр Турчинов заявляє, що Кабінет Міністрів найближчим часом збільшить статутний фонд підприємства "Укрпошта" на 150 млн. грн. для здійснення державної програми зі створення на базі поштових відділень мережі державних аптек.

"Ми плануємо внести в статутний фонд "Укрпошти" додатково 150 млн. грн., і за рахунок цих ресурсів "Укрпошта" зможе забезпечити і реконструкцію, і відкриття аптечної мережі, так посилити інші інфраструктури елементи в цьому напрямі", - сказав Олександр Турчинов сьогодні журналістам після офіційної церемонії відкриття в Києві першої державної аптеки на базі "Укрпошти".

Водночас Перший віце-прем'єр підкреслив, що ліки для поштових аптек не будуть закуповуватися за рахунок бюджетних коштів. "Аптечна справа – це достатньо прибуткова справа. Для цього "Укрпошта" зможе брати кредитні ресурси, і зараз ми визначаємо один з державних банків, який капіталізований урядом, для того, щоб він працював разом з "Укрпоштою" у рамках реалізації цієї програми", - додав Олександр Турчинов.

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Кабмін збільшить "аптечний" фонд "Укрпошти"
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: