[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Прокуратура Луганської області блокує роботу штабу Тимошенко
Прокуратура Луганської області блокує роботу штабу Тимошенко
LeviДата: Пятница, 05.02.2010, 18:28 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
У Луганській області обласна прокуратура тисне на підприємства, що відкрито підтримали Юлію Тимошенко на виборах Президента України, про це повідомив народний депутат України Валерій Шаманов. За словами Валерія Шаманова, представники обласної прокуратури уже другий день знаходяться на території ДП «Лисичанськвугілля». Генеральний директор підприємства В’ячеслав Теросіпов є керівником Лисичанського окружного штабу кандидата в президенти Юлії Тимошенко. Також Валерій Шаманов повідомив, що схожі перевіркам проходять і на ДП «Первомайськвугілля».

На думку народного депутата, прокуратурі спущено пряму команду від Януковича порушити кримінальні справи проти ключових осіб Тимошенко на Луганщині.

«Обласній прокуратурі потрібно відзвітуватися за роботу. Вони шукають будь-який привід порушення кримінальних справ. Логіка цих дій зрозуміла – залякати керівників передвиборчої кампанії Тимошенко на Луганщині, зірвати роботу штабу у другому турі, - пояснив Валерій Шаманов».

Раніше штаб Юлії Тимошенко у Луганській області заявляв про безпрецедентну машину фальсифікацій, що запущена на Донбасі представниками Віктора Януковича. Зокрема, відзначені випадки тиску на членів виборчих комісій та керівників підприємств з боку працівників прокуратури.

Після першого туру виборів в Луганській області було документально зафіксовано близько півтисячі порушень. ЗА 10 епізодами прокуратура порушила кримінальні справи.

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Прокуратура Луганської області блокує роботу штабу Тимошенко
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: