[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Партія регіонів поширює брехливу інформацію
Партія регіонів поширює брехливу інформацію
LeviДата: Четверг, 04.02.2010, 21:51 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Партія регіонів поширила у ЗМІ інформацію про те, що редакцію газети «Голос України» нібито захопили народні депутати від БЮТ.

Як повідомив Перший заступник Голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін, «жодного представника БЮТ в редакції газет «Голос України» чи друкарні, де вона друкується – немає».

Андрій Кожем’якін зазначив, що Партія регіонів свідомо поширює брехливу інформацію і робить відверто провокативні заяви.

«Це робиться для того, щоб дестабілізувати ситуацію в суспільстві і підняти напругу серед населення», - зазначив народний депутат.

«Регіонали» намагаються відволікти увагу громадськості від масштабних фальсифікації, які активно готує штаб Януковича у другому турі виборів. Саме тому Партія регіонів приймає антиконституційні закони, звозить людей до Києва, захоплює площі у столиці України, чинить шалений тиск на членів виборчих комісій від кандидата Юлії Тимошенко. Зрозуміло, що їм необхідно брехати, викручуватися, робити абсурдні заяви для того, щоб приховати свої справжні наміри», - наголосив А.Кожемякін.

«Ми переконані, що до другого туру українське суспільство почує ще не одну нахабну і цинічну брехню від штабу Януковича, але даремно Янукович і його прислужники сподіваються, що вони зможуть обдурити наш народ», - сказав Андрій Кожем’якін.
 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Партія регіонів поширює брехливу інформацію
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: