[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » "Регіонали" підкуповують вчителів Шостки
"Регіонали" підкуповують вчителів Шостки
LeviДата: Вторник, 02.02.2010, 22:23 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Партія регіонів напередодні другого туру виборів Президента України вдалася до відвертого підкупу вчителів м. Шостки, чим порушила законодавство про освіту та про вибори.

Зокрема, 29 січня 2010 року керівником Шосткінської міської організації Партії регіонів Галини Слизовської, без відома начальника управління освіти Шосткінської міської ради, було проведено збір директорів шкіл, дитсадків та позашкільних закладів. Як повідомив інтернет-портал «Shostka.info», на цьому зібранні від імені кандидата на пост Президента України В. Януковича було запропоновано написати заяви на отримання «благодійної допомоги» для придбання товарів і обладнання на загальну суму 200 000 грн. Вчителям та вихователям пообіцяли, що цю «допомогу» вони отримають до другого туру президентський виборів, вже на поточному тижні з такого розрахунку: школи – по 8 800 грн., дитсадки – по 5 600 грн., позашкільні заклади – по 1 400 грн.

Показово, що такі збори проводилися у, практично, підпільному режимі, оскільки жодної інформації про якісь наради з керівниками освітніх закладів Шостки не мала е тільки очільниця міського управління освіти, але і Міський голова Шостки Микола Нога.

З цього приводу народними депутатами України від БЮТ готуються необхідні звернення до прокуратури області й інших органів державної влади, до компетенції яких належить запобігання і реакція на подібні порушення.

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » "Регіонали" підкуповують вчителів Шостки
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: