[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Курс Тимошенко - це демократія, незалежність, реформи
Курс Тимошенко - це демократія, незалежність, реформи
LeviДата: Понедельник, 01.02.2010, 19:34 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Сьогодні відбулася прес-конференція першого президента незалежної України Леоніда Кравчука. Кравчук окреслив власне бачення нинішньої виборчої кампанії. Зокрема він сказав, що другий тур цих президентських виборів і простий через малу кількість кандидатів, і складний через те, що саме на цьому етапі йде реальна боротьба за владу.

-Ці вибори є змаганням між командами. У даному випадку між Януковичем-Азаровим та Тимошенко, яка воліла б бачити прем'єр-міністром Тігіпка. Курс Тимошенко - це демократія, незалежність, реформи, захист українських інтересів. А курс Януковича орієнтований на ті зміни, які вже відбулися, і на одну країну - Росію, - зазначив Леонід Кравчук.
За словами Кравчука, якому кандидату віддавати перевагу, мають вирішувати самі виборці.
-Але у будь-якому випадку треба обов'язково йти на вибори, а не ставати ресурсом технологій. Маю на увазі заклики не йти голосувати, голосувати проти всіх або зривати роботу виборчих комісій, - наголосив Кравчук.

 
OmegaДата: Среда, 03.02.2010, 13:16 | Сообщение # 2
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 141
Репутация: 10
Статус: Offline
Тимошенко удосконалить систему адміністрування ПДВ
Кандидат в Президенти України Юлія Тимошенко вважає за доцільне задля стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу удосконалити систему адміністрування податку на додану вартість.

"Сильніші країни світу або не мають податку на додану вартість, або мають його розмір символічний – до 1%. Я думаю, нам дуже системно і глибоко потрібно розібратися з податком на додану вартість. Він не працює в нашій країні нормально. Він принижує бізнес, робить його залежним від влади і від податкової системи. Тут нам треба досить предметно попрацювати", - сказала Юлія Тимошенко під час теледебатів в ефірі Першого національного телеканалу.

Чинний Прем'єр-міністр нагадала, що уряд за участі підприємців розробив та направив до Верховної Ради пакет законопроектів, спрямованих на стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу.

Юлія Тимошенко також заявила, що й надалі співпрацюватиме з підприємницьким середовищем для покращення умов ведення бізнесу. "Я партнер в тому, щоб прибрати нелогічні податки, щоб податки, які є, були мінімально допустимими і наповнювали бюджет, щоб спрощена система оподаткування стала нормою, а не постійним страхом, що хтось забере цю спрощену систему", - підкреслила кандидат в Президенти.

Добавлено (02.02.2010, 20:52)
---------------------------------------------
Юлія Тимошенко наведе лад у кредитній політиці України
Кандидат на посаду Президента України Юлія Тимошенко заявляє, що продовжуватиме вдосконалення законодавства для врегулювання діяльності колекторських агентств, а також кредитних спілок.

"Ми приймемо найжорсткіший Закон про роботу всіх колекторів, які сьогодні просто нищать життя людей та не дають їм дихати, які примушують повертати непосильні для них кредити в новому обчисленні співвідношення гривні до долара", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні під час теледебатів в ефірі Першого Національного телеканалу.

Глава уряду вважає, що нелогічна грошово-кредитна політика Національного банку призвела до того, що портфель валютних кредитів перевищував обсяг кредитів у національної валюті. "Сьогодні малий і середній бізнес, родини за всі попередні роки були закредитовані в валюті, в доларах, євро, під квартири, під автомобілі, під бізнес, тому що були менші відсотки, тому що це був більший економічний кредит, а в гривнях давали такі кредити, які неможливо повернути і окупити. І коли грянула криза, в Україні опустили гривню нижче всіх стандартів, то 2/3 громадян опинилися банкрутами через те, що в гривнях треба повертати вдвічі-втричі більше грошей, ніж видавалося в попередній час", - пояснила вона.

Юлія Тимошенко наголосила, що забезпечення гідного рівня життя громадян є ключовим напрямком роботи уряду. "Є частина банків, які знаходяться в стані банкрутства і не повертають людям гроші, є кредитні спілки, які або обманули людей, або внаслідок кризи просто вже недієздатні. Тому наше завдання – після президентських виборів завершити націоналізацію збанкрутілих банків, які не платять людям депозити – банк "Надра", а ще кредитні спілки. Я думаю, що ми підемо двома шляхами: це рефінансування кредитних спілок, тобто надання такого ж ресурсу як і комерційним банкам, або націоналізація", - додала кандидат в Президенти.

Водночас, за її словами, власники, які свідомо довели фінансові організації до банкрутства та не виконують зобов’язання щодо повернення вкладів, відповідатимуть за законом. "Всі, хто обманув людей – будуть відповідати по закону. Ми поставимо на місце роботу кредитних спілок, і люди, які порушили зобов'язання, які були володарями цих кредитних спілок, безумовно, будуть притягнуті до відповідальності і будуть відповідати за законом", - підкреслила Юлія Тимошенко.

Добавлено (03.02.2010, 13:16)
---------------------------------------------
У Тимошенко поговорят о кредитных союзах
Правительство сегодня обсудит состояние и перспективы развития кредитных союзов. Как сообщает УНИАН, об этом сообщил первый вице-премьер-министр Украины Александр Турчинов, открывая заседание правительства.

«В условиях финансового кризиса возникли проблемы в работе кредитных союзов, кредитной кооперации и пр. Я убежден, что решения, которые примет сегодня Кабинет министров, помогут решить эти серьезные проблемы, и даст гарантии нашим гражданам, которые работают с кредитными союзами», - сказал Турчинов.

Кроме того, по словам первого вице-премьера, сегодня правительство рассмотрит пакет документов о деятельности научных парков, об условиях оплаты труда работников академических культурных учреждений.

Также Турчинов сообщил, что сегодня на заседании планируется принять ряд решений, связанных с подготовкой Украины к чемпионату Европы по футболу 2012 года, в частности, по комплексной реконструкции международного аэропорта «Борисполь».

Первый вице-премьер добавил, что сегодня правительство планирует одобрить государственную целевую программу развития села.

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Курс Тимошенко - це демократія, незалежність, реформи
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: