[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Віктора Януковича згадуватимуть як найкурйознішого кандидата
Віктора Януковича згадуватимуть як найкурйознішого кандидата
LeviДата: Понедельник, 01.02.2010, 19:28 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
«З кожним публічним виступом, з кожним намаганням продемонструвати свою ерудицію, Віктор Янукович втрачає все більше прихильників. Навіть ті, хто раніше був готовий вірити його порожнім обіцянкам, сьогодні прозрівають і відмовляються підтримувати поводиря, від якого грамотніший будь-який двірник», - заявила заступник Голови фракції БЮТ у парламенті Олена Шустік.

За її словами, більшої шкоди, ніж завдає собі Віктор Янукович, починаючи говорити, ніхто йому не завдасть.

«Він сам це чудово розуміє і тому відмовляється йти на теледебати з Юлією Тимошенко. Адже Віктор Янукович не те, що не здатен вести аргументовану дискусію – йому часом складно доказати речення до кінця, він забуває з чого почав. Саме через це в його мові стільки пауз. Він плутає поняття, імена видатних діячів, назви міст і країн. Сьогоднішній «перл», виголошений у Львові, ще одне свідчення того, що він здатен прогресувати лише у власній безглуздості», - сказала Олена Шустік.

«Переконана, українці зроблять єдино можливий вибір і їм не доведеться червоніти за неосвіченого, малограмотного президента. А Віктора Януковича згадуватимуть як найкурйознішого кандидата у президенти всіх часів і народів», - сказала народний депутат.
 
OmegaДата: Вторник, 02.02.2010, 20:30 | Сообщение # 2
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 141
Репутация: 10
Статус: Offline
Янукович присвоил себе титул Пасынка Революции
Кандидат в президенты Виктор Янукович называет себя пасынком Оранжевой революции.

Об этом он заявил в интервью испанской газете El Pais, передает Инопресса.

«Я считаю себя не сыном, а пасынком (Оранжевой революции). Со мной Оранжевая революция обошлась как с пасынком, очень плохо», – сказал он.

В то же время Янукович признал, что благодаря «оранжевой революции» в Украине теперь «есть демократия и появилась свобода слова и печати».

Ответ Януковича о статусе русского языка газете отличался от его заявления в Енакиево во вторник. Так, газете он заявил, что для начала следует применить на практике уже ратифицированную Европейскую хартию региональных языков и языков меньшинств.

«Когда начнут функционировать действующие законы, посмотрим, насколько необходимо углубляться в эту тему, сегодня раскалывающую украинцев и общество. Эту проблему надо решить так, чтобы и украиноговорящие, и русскоговорящие чувствовали себя комфортно», – сказал он.

Украинская правда

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Віктора Януковича згадуватимуть як найкурйознішого кандидата
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: