[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Під Красноармійськом «регіонали» морозять людей
Під Красноармійськом «регіонали» морозять людей
LeviДата: Пятница, 29.01.2010, 20:13 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Сотні будинків у містах Родинське і Новогродівка Донецької області залишилися без тепла і світла з вини місцевої влади, що представляє Партію регіонів.

Про це сьогодні на прес-конференції в агентстві УНІАН заявив народний депутат, голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець.

Волинець відзначив, що до цих пір в місті Родинське залишаються без тепла близько 50 житлових будинків, а міський бюджет не має засобів для того, щоб самостійно ліквідовувати наслідки аварії. Крім того, як відзначив інший учасник прес-конференції депутат Новоградовської міськради Олександр Вовк аналогічна ситуація склалася і в його місті.

«Майже вся Новогродівка погрузилася в темряву: електрика є лише в лічених будинках. Котельня фактично імітує роботу, в будинках немає опалення», - відзначив Вовк.

«Вже більше тижня не працює опалення, немає напруги, затоплені квартири внаслідок того, що не вживалися належні заходи для того, щоб стабілізувати ситуацію і подати тепло і електроенергію в житлові масиви», - додав Волинець, підкресливши, що ситуація погіршилася через бездіяльність міської і обласної влади.

Депутат повідомив, що мер Красноармійська Ляшенко замовчував і приховував факти виходу з ладу двох міських котелен Родинського і своєчасно не проінформував про це служби Міністерства з надзвичайних ситуацій. Волинець підкреслив, що дізнався про це тільки через три дні від знайомого шахтаря, а влада всіляко замовчувала інформацію. Парламентарій розповів, що влада ніяк не реагувала на його звернення, і лише через добу за допомогою преси вдалося прорвати інформаційну блокаду.

Волинець також проінформував журналістів про те, що направив депутатське звернення до Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, Генерального прокурора Олександра Медведька, виконуючого обов'язки голови Головного контрольно-ревізійного управління і міністра фінансів Ігорю Іскрі та Ігорю Уманському дати доручення провести перевірку і прийняти заходи з притягнення до відповідальності мера Красноармійська (Донецька область) Андрія Ляшенка за бездіяльність і приховування інформації про аварію на тепломережах в Родинському (Красноармійська міськрада Донецької області).

«Приблизно 80% в цих містах – депутати від Партії регіонів. Мер міста Красноармійськ Ляшенко керував штабом Партії регіонів на виборах. Йому ніколи займатися цим питаннями. Він займається фальсифікаціями виборів. Він сподівається, що всі його корупційні справи і промахи в роботі буде прикрито тим, що як і раніше будуть сфабриковані результат виборів в цих регіонах», - заявив Волинець.

При цьому він звернув увагу, що встановлені місцевою владою тарифи на ЖКП в містах цього регіону є рекордними для всієї країни, і навіть в рази вищі, ніж в столиці. Так, ціна за опалення м. кв. складає від 8 грн. до 9.99 грн., а в Києві – 1.60грн.

Волинець нагадав, що Віктор Янукович особисто підтримував обрання теперішніх мерів цих міст і процитував агітаційну листівку за підписом лідера Партії регіонів: «У Новогродівці ми повинні створити такий світ, в якому затишно і комфортно буде всім, щоб озирнувшись, можна було сказати: «Так! Ми навели лад у власному домі».

Янукович завіряв, що не просто підтримує Олександра Антоненка, але і «готовий розділити з ним відповідальність за ситуацію в місті».

Волинець повідомив, що за ліквідацію наслідків аварії вже взявся уряд. Так, на засіданні 27 січня Кабінет Міністрів доручив обласній владі вжити заходи з врегулювання ситуації, а 28 січня аналогічне доручення було дане міністру житлово-комунального господарства Олексію Кучеренку.
 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Під Красноармійськом «регіонали» морозять людей
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: