[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Черновецький вербує комунальників для Януковича
Черновецький вербує комунальників для Януковича
LeviДата: Пятница, 29.01.2010, 20:11 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Мер Києва Л.Черновецький під час спеціальної наради доручив усім керівникам управлінь КМДА та комунальних підприємств поквартирно зібрати підписи співробітників на підтримку кандидата у Президенти України В.Януковича.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба фракції БЮТ у Київраді.

Депутатська фракція «Блок Юлії Тимошенко» у Київській міській раді має усі підстави вважати, що такі дії з використання адміністративного ресурсу мають на меті суттєво вплинути на результати другого туру виборів на посаду Президента України у м.Києві.

«У першому турі наші спостерігачі викрили злочинну схему підтасовки документів, через яку кияни не змогли проголосувати. Все починалось ніби-то з невинних опитувань громадян щодо симпатій до кандидатів, а закінчилось тим, що ті, хто не збирався йти на вибори, але в останній момент передумав, не змогли проголосувати. Їхні бюлетені вже були видані іншим особам», - сказав голова Ради Блоку Юлії Тимошенко у м.Києві Анатолій Семинога.

Для того, щоб отримати звіт щодо проведеної роботи, співробітникам управлінь та комунальних підприємств були роздані спеціальні форми. У столичному Блоці Юлії Тимошенко не виключають, що істотним стимулом для «добросовісного» ставлення до справи стане подальша кар'єра та крісло керівників комунальних підприємств і управлінь КМДА.

«Саме через виконання таких «специфічних» доручень у комунальних підприємств та управлінь КМДА не лишається часу на прибирання міста від снігу чи забезпечення домівок киян теплом та гарячою водою», - наголосив А.Семинога.

«Мабуть, такими діями Л.Черновецький планує убезпечити себе від повтору провальної кампанії з агітації за В.Януковича у першому турі. Адже команда мера повинна була забезпечити лідеру Партії Регіонів 30% підтримки киян, а в підсумку набрала лише половину запланованого результату. Проте я впевнений, що кияни і в другому турі президентських виборів дадуть належну оцінку діям тандему Черновецького-Януковича», - додав голова Ради БЮТ у м.Києві.

22 січня 2010 року у столичному Палаці дитячої і юнацької творчості вже проходили збори керівників столичних органів охорони здоров’я та освіти за участю глави виборчого штабу В.Януковича М.Азарова.
 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Черновецький вербує комунальників для Януковича
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: