[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Справжній бій олігархам може дати тільки Юлія Тимошенко
Справжній бій олігархам може дати тільки Юлія Тимошенко
LeviДата: Вторник, 26.01.2010, 18:58 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Усі громадяни Україні обов'язково повинні прийти на вибори 7 лютого, адже кожен неприхід на дільницю – це голос за Януковича.

Про це заявив керівник Івано-Франківського обласного виборчого штабу кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко, народний депутат України Дмитро Шлемко.

«Якщо переможе Віктор Янукович, то істинним президентом буде Ганна Герман», - сказав він.

За його словами, «дослідження показали, що українці не хочуть, щоб Україну перетворили в московську губернію».

«Друга мова російська – здавалося б нічого страшного. Але ми маємо приклад, що в такому випадку сталося з Білорусією. Залучення України до будівництва двох потоків нової російської газотранспортної системи – звучить взагалі абсурдно, адже, український газопровід – це курка, яка несе золоті яйця для України», - сказав Шлемко.

Він нагадав, що Віктор Янукович неодноразово заявляв про те, що дозволить приватизацію українських фабрик та заводів російськими підприємцями.

«Крім того, Віктор Янукович заявив, коли стане президентом, то відмінить зовнішнє незалежне оцінювання, що призведе до повернення в освітню галузь корупції, але, напевне, для нього це мало важить, оскільки ніхто не може сказати де знаходиться диплом Януковича, де його кандидатська робота чи дисертація важко собі уявити чесного працівника, коли над ним буде нависати портрет двічі судимого президента Януковича», - наголосив Шлемко.

«Пам'ятайте, Янукович - несамодостатній, керований ззовні політик, який прагне повернути минуле, перетворити Україну на сателіта відроджуваної московської імперії з євразійським безнаціональним обличчям» - зауважив Дмитро Шлемко.

Він наголосив, що «справжній бій олігархам може дати тільки Юлія Тимошенко».
 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Справжній бій олігархам може дати тільки Юлія Тимошенко
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: