[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Тетяна Меліхова вказала на місце шовініста Януковича
Тетяна Меліхова вказала на місце шовініста Януковича
LeviДата: Пятница, 22.01.2010, 18:55 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Голова фракції «Блок Юлії Тимошенко» у Київській міській раді Тетяна Меліхова вважає приниженням можливостей усіх жінок висловлювання лідера Партії регіонів про те, що місце жінки на кухні.

Так, під час нещодавнього публічного виступу В.Янукович, критикуючи дії чинного прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, заявив, що «свої примхи жінка має показувати на кухні».

Т.Меліхова нагадала В.Януковичу, що у фракціях Партії регіонів усіх рівнів також працюють жінки. Більш того, жінки працюють лікарями, вчителями, водіями, вченими, навіть космонавтами. І при цьому вони встигають виховувати своїх дітей та зберігати родинне вогнище.

«Якщо «місце жінки на кухні» - життєве кредо В.Януковича, це його особиста справа. Але він не має права принижувати жінок України такими шовіністичними висловлюваннями - ми живемо в європейській державі, у третьому тисячолітті», - наголосила голова київської фракції БЮТ Тетяна Меліхова, цитує її прес-служба фракції БЮТ у Київській міській раді.

Лідер київського БЮТ Т.Меліхова додала, що навряд чи може собі уявити, щоб, наприклад, опозиція Уряду Німеччини зробила подібного роду заяву щодо Ангели Меркель, вказавши їй, де вона має знаходитися і що там робити.

«Адже це буде розцінено як прояв гендерного шовінізму, що є категорично неприпустимим у демократичному суспільстві. Я не хочу обговорювати, де місце самого В.Януковича за те, що він вкрав в українського народу більше ста гектарів урядової резиденції Межигір’я», - додала голова київської фракції БЮТ.

Депутат Тетяна Меліхова закликала всіх жінок Києва та України підтримати своїм голосуванням 7 лютого 2010 р. кандидата на посаду Президента України Юлію Тимошенко, яка захищає права громадян України незалежно від статі.

«Віктор Янукович просто боїться розумного та сильного суперника Юлію Тимошенко, намагаючись такого роду заявами її «нейтралізувати». Проте чи він замислювався, як на такі слова відреагували б Маргарет Тетчер, Мадлен Олбрайт чи Тар'я Галонен?», - поцікавилась депутат Т.Меліхова.

Після оприлюднення тези В.Януковича про те, що «свої примхи жінка має показувати на кухні» щодо прем’єр-міністра України, кандидата на посаду Президента України Юлії Тимошенко світові ЗМІ звинуватили В.Януковича у нешанобливому ставленні до жінок.
 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Тетяна Меліхова вказала на місце шовініста Януковича
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: