[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Перемога В.Януковича на виборах може привести Україну до між
Перемога В.Януковича на виборах може привести Україну до між
OmegaДата: Суббота, 16.01.2010, 20:37 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 141
Репутация: 10
Статус: Offline
Перемога В.Януковича на виборах може привести Україну до міжнародної ізоляції - Ю.Тимошенко
Кандидат на посаду Президента, чинний Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що перемога Віктора Януковича на президентських виборах може привести Україну до міжнародної ізоляції.

"Україна сьогодні має 18 кандидатів у президенти, але шляхів - всього два. Один - це довічне панування олігархічних кланів і криміналітету, міжнародна ізоляція і, як наслідок, втрата вистражданої незалежності та всього нашого українського. Це згортання демократичного розвитку та економічних реформ, кінець справедливості. Ви так само, як і я, прекрасно знаєте, який кандидат уособлює цей шлях", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні, звертаючись до народу України.

На її думку, на виборах 17 січня 2010 року українці можуть обрати і інший шлях. "Це суверенна демократична сильна і справедлива Україна, в якій кожен з вас знайде своє просте людське щастя", - пояснила Юлія Тимошенко.

"Вибір між цими двома шляхами - на лезі бритви. Мобілізуйте свої сили та можливості, захистіть нашу молоду державу. Колись Андрій Первозванний сказав про нашу країну, що тут народиться великий народ, і прийде на цю землю благодать Божа. В наших силах - зробити так, щоб ці часи настали саме зараз, щоб закінчилась доба темноти, безпросвітності, ганьби та лихоліття. Я впевнена: новий шлях України починається. Я закликаю всіх, хто вірить та бореться, об'єднатися, бо це і є сама перемога", - заявила Юлія Тимошенко.

Джерело: ІМК

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Перемога В.Януковича на виборах може привести Україну до між
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: