[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » У медичних закладах Києва змушують голосувати за Януковича
У медичних закладах Києва змушують голосувати за Януковича
LeviДата: Пятница, 08.01.2010, 18:20 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Головні лікарі міських клінічних лікарень та інших медичних закладів, підпорядкованих ТМО міста Києва, отримали усну вказівку «провести роботу» на підтримку лідера Партії регіонів серед пацієнтів своїх медустанов. Про це заявляє БЮТ у м.Києві.

«Стало відомо, що на одній з останніх нарад у КМДА керівники стаціонарних лікувальних закладів Києва, на базі яких утворені спеціальні виборчі дільниці, отримали вказівку вплинути на результати голосування виборців і набрати щонайменше 70 % голосів виборців на користь Януковича»,- йдеться у повідомлення прес-служби столичного осередку БЮТ.

У столичному БЮТі стверджують, що лікарі мають заповнювати графки з прізвищами пацієнтів, з якими лікар безпосередньо поспілкувався та які ймовірно голосуватимуть за Януковича.

Відповідно до ст.20.Закону України « Про вибори Президента України», спеціальні виборчі дільниці утворюються у стаціонарних лікувальних закладах, як у місцях тимчасового перебування виборців з обмеженими можливостями пересування. Більше 40 лікувально-профілактичних закладів входять до складу ТМО м. Києва (ТМО “Лівобережне”, ТМО “Либідське” та ТМО “Старокиївське” ), що напряму підпорядковані Черновецькому. Таким чином у столиці створюється додатковий «плацдарм» для агітаційної роботи, пояснюють БЮТівці.

« Зокрема, як приклад, у Шевченківському районі Києва 17 січня працюватимуть 6 спеціальних дільниць утворених на базі міських медичних закладів, підпорядкованих ТМО “Старокиївське”, - інформують у прес-службі, - а у найбільшому за кількістю виборців Деснянському районі столиці, працюватимуть 2 спеціальні дільниці. І якщо під час виборів 2004 р. на спецдільниці №81 - Київська міська клінічна лікарня швидкої допомоги - за Януковича проголосували 52 особи, то у цьому році команда Януковича-Черновецького намагатиметься у будь-який спосіб збільшити результати. ».

БЮТ у м.Києві неодноразово заявляв про підтримку кандидата у президенти лідера Партії регіонів міським головою Л.Черновецьким та про участь депутатів міського та районного рівнів від фракції Блоку Л.Черновецецького у виборчій кампанії В.Януковича в межах Києва.

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » У медичних закладах Києва змушують голосувати за Януковича
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: