[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Януковичу допомогла бездіяльність ГПУ
Януковичу допомогла бездіяльність ГПУ
LeviДата: Пятница, 12.02.2010, 19:50 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Виконуючий обов’язків Міністра внутрішніх справ, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко вважає, що Віктор Янукович отримав тактичну перемогу на виборах за допомогою бездіяльності Генеральної прокуратури.

"Отримати тактичну перемогу на цих виборах Віктору Януковичу допомогли повна бездіяльність Генеральної прокуратури та зрада Віктора Ющенка демократичним ідеалам", - сказав Юрій Луценко.

За його словами, Генеральна прокуратура не зробила хоча б найменших спроб для того, щоб зупинити фальсифікації. В.о. Міністра нагадав, що під час першого туру до органів МВС було подано 1057 заяв про порушення, під час другого туру виборів - 785 заяв. "Разом з тим, з 381 матеріалу про порушення під час виборів, поданого до Генеральної прокуратури, на сьогодні порушено лише 7 кримінальних справ", - додав він.

Юрій Луценко також вважає, що через бездіяльність Генеральної прокуратури не виконувались рішення судів щодо заборони голосувати вдома та включати громадян в список виборців в день голосування. "Через це майже 2 млн. виборців з порушенням Закону проголосувало на дому, ще 0,5 млн. виборців було незаконно включено в список виборців в день проведення голосування", - повідомив в.о. Міністра.

За його словами, прокуратура також не дозволяла співробітникам міліції протидіяти порушенням Закону, зокрема, щодо організації протизаконного підвозу виборців на дільниці, погрожуючи міліціонерам порушенням кримінальних справ.

Юрій Луценко вважає, що Віктор Янукович переміг завдяки Віктору Ющенку, "який стовідосотково нагадує того короля, який послав на вогнище інквізиції Жанну Д’Арк, яка зробила його королем". "Єдиною відмінністю від того короля є те, що ні Ющенко, ні Янукович, ні Литвин не врахували, що Юля так просто не згорить. Тому ми можемо констатувати лише тактичну перемогу Януковича, але антиукраїнського реваншу не буде", - впевнений лідер "Народної самооборони".

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Януковичу допомогла бездіяльність ГПУ
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: