[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Партія регіонів видає бажане за дійсне
Партія регіонів видає бажане за дійсне
OmegaДата: Пятница, 12.02.2010, 19:47 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 141
Репутация: 10
Статус: Offline
Голова Народного Руху України Борис Тарасюк заявляє, що Партія регіонів видає бажане за дійсне, коли повідомляє про привітання на адресу свого лідера з боку світової спільноти.

"Можливо, прес-служба Партії регіонів видає бажане за дійсне. Для підтвердження цієї інформації слід було б отримати тексти привітань або зробити офіційні запити у відповідні посольства", - заявив Борис Тарасюк, коментуючи, зокрема, повідомлення про те, що Президент США Барак Обама привітав Віктора Януковича з перемогою.

Водночас голова НРУ підкреслив, що навіть якщо світові лідери привітали лідера Партії регіонів, вони вчинили неетично.

"Якщо це так, то, на мою думку, це неетично з боку лідерів країн, тому що немає ще офіційних результатів", - зазначив Борис Тарасюк. "Це мені нагадує ситуацію 2004 року, коли Президент Росії Путін двічі поздоровляв Януковича з обранням Президентом, але це так не сталося", - додав голова Руху.

Принагідно Борис Тарасюк нагадав, що Віктора Януковича, зокрема, привітали з обранням Президентом "соціаліст-перебіжчик Олександр Мороз, Володимир Жириновський та московський Патріарх Кирило, який одразу після обрання Патріархом вже встиг прославитися антиукраїнськими висловлюваннями".

"У більшості випадків лідери уникають привітань з перемогою на виборах, а за прикладом обережного на цих виборах російського Президента Дмитра Медведєва вітають з "успіхом", - додав він.

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Партія регіонів видає бажане за дійсне
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: