[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Громадяни продовжують інформувати про фальсифікації
Громадяни продовжують інформувати про фальсифікації
LeviДата: Четверг, 11.02.2010, 19:24 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Про більше ніж 700 фактів фальсифікацій повідомили громадяни на урядову телефонну «гарячу лінію» 0-800-507-309. Звернення свідчать про те, що фальсифікації мали масовий і системний характер.

Директор Соціального контактного центру, що забезпечує функціонування «гарячої лінії», Анастасія Савенок повідомила про деякі з них.

Наприклад, мешканець Донецької області поскаржився, що йому погрожували відключити газ і тепло, якщо він не проголосує за Януковича.

З виборчого округу №24 надходять скарги, що представники Януковича приходили до пенсіонерів та брали копії паспортів, аргументуючи це тим, що така процедура голосування на дому, але голосування на дому не забезпечили.

У Чернігівській області роздавали по 500-700 грн. виборцям за позначку у бюлетені напроти прізвища «Янукович». Також з області надходять повідомлення про те, що представники Партії регіонів приходили до виборців, які не можуть за станом здоров'я самостійно прийти на дільницю голосувати, та вказували за кого потрібно віддавати голос.

В Черкаській області член виборчої комісії роздавала по 50 грн. малозабезпеченими людям для того, щоб вони голосували за Януковича. Також на Черкащині Партія регіонів агітувало мешканців сіл голосувати за Януковича, виплачуючи по 100 грн. за голос.

Також громадяни повідомляють про факти включення до списків виборців померлих осіб. У списках виборців територіального виборчого округу №138, виборчої дільниця №56, були прізвища мешканців будинку, які померли 2-3 роки тому. Навпроти їх прізвищ вже були підписи, тобто вони вже нібито проголосували.

У Житомирській області директор однієї з шкіл проводив перед виборами агітаційну роботу з вчителями школи, наполегливо агітував колектив вчителів голосувати за Януковича.

В Донецькій області на дільниці № 60, яка знаходилася в приміщенні лікарні м. Демитрово, проголосувало 280 чоловік, хоча хворих було всього 260. Всі проголосували за Януковича.

У Києві у Подільському районі пропонували принести бюлетені додому людям, якщо вони проголосують за Януковича.

У Чернігівський області до Національного педагогічного університету ім. Шевченка та до Політехнічного інституту приходили представники від Партії регіонів та платили студентам кошти, і потім відправляли їх до Донецька на голосування.

Анастасія Савенок закликала громадян повідомляти про порушення виборчого законодавства на урядову «гарячу лінію» 0-800-507-309. «Гаряча лінія» працює цілодобово.
 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Громадяни продовжують інформувати про фальсифікації
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: