[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Штаб Тимошенко готовий до одночасного перерахунку голосів
Штаб Тимошенко готовий до одночасного перерахунку голосів
OmegaДата: Четверг, 11.02.2010, 16:55 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 141
Репутация: 10
Статус: Offline
Штаб Юлії Тимошенко готовий до одночасного перерахунку голосів
Керівник Центрального виборчого штабу кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко Олександр Турчинов заявляє, що БЮТ приймає пропозицію, озвучену одним з лідерів Партії регіонів Олександром Єфремовим щодо одночасного перерахунку голосів на сході України та у Львівській області.

"Перерахунок - це абсолютно безболісна процедура, боятися якої можуть тільки ті, хто сфальсифікував народне волевиявлення. Якщо Янукович та його штаби публічно виступають за чесні та легітимні вибори, давайте сьогодні починати перерахунок у Донецькій та Львівській областях", - заявив Олександр Турчинов.

Керівник штабу нагадав, що найбільша кількість порушень мала місце на Донеччині, де абсолютна влада належить Партії регіонів. Тому БЮТ наполягає на перерахунку в саме цій області, бо "по перших же дільницях стане ясно, що результат Януковича сфальсифіковано".

За словами Олександра Турчинова, для БЮТ не принципово, яку область для перерахунку обере Партія регіонів. "Нам немає чого приховувати. Якщо Партія регіонів хоче перевірити Львівщину, ми готові", - заявив керівник штабу Юлії Тимошенко.

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Штаб Тимошенко готовий до одночасного перерахунку голосів
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: