[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Турчинов: есть «юридически доказанные» факты фальсификации
Турчинов: есть «юридически доказанные» факты фальсификации
OmegaДата: Среда, 10.02.2010, 16:12 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 141
Репутация: 10
Статус: Offline
Турчинов заявляет: есть первые «юридически доказанные» факты фальсификаций в пользу Януковича. Пока – 8%
Пресс-служба БЮТ распространила следующее заявление первого вице-премьера, руководителя избирательного штаба Тимошенко Александра Турчинова.

Приводим это заявление полностью:

«Я маю повноваження заявити про перші юридично доведені фальсифікації на користь Януковича в другому турі виборів Президента України.

Так, зокрема, в 5-му виборчому окрузі (місто Керч) нам вдалося домогтися першого перерахунку голосів на 20-й виборчій дільниці, всупереч шаленому опору представників Януковича. В результаті перерахунку з’ясувалося, що дані, які передані до Центральної виборчої комісії по цій дільниці, дають Януковичу на вісім відсотків більше голосів, ніж він отримав насправді. Цей факт задокументовано.

Після цього нам вдалося добитися перерахунку голосів ще на шести виборчих дільницях. У всіх випадках перерахунку мали місце аналогічні фальсифікації на користь кандидата Януковича. І відразу після цього представниками його штабу було заблоковано всі законні вимоги про перерахунок голосів на інших дільницях.

Це дозволяє нам говорити про системний та масштабний характер подібних порушень. А відтак я заявляю про те, що в ході другого туру виборів Президента України відбулися фальсифікації, які суттєво вплинули на результати виборів і ставлять під сумнів підсумки голосування.

Зважаючи на те, що такі ж порушення мали місце в інших областях України, зокрема в Донецькій та Луганській областях, ми сьогодні передали до Центральної виборчої комісії документи з вимогою про перерахунок голосів більш як на 900-х виборчих дільницях.

Ми готові надати ці конкретні докази фальсифікацій голосування міжнародним спостерігачам, журналістам, громадськості та передати до суду».

"ОБКОМ"

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Турчинов: есть «юридически доказанные» факты фальсификации
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: