[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » БЮТ: Тимошенко на днях може визнати поразку (политика)
БЮТ: Тимошенко на днях може визнати поразку
LeviДата: Среда, 10.02.2010, 14:52 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко в середу-четвер (10-11 лютого) може зробити заяву про визнання результатів виборів президента і перехід в опозицію, заявив народний депутат від БЮТ Святослав Олійник.

"Я думаю, що в найближчий день, можливо сьогодні, можливо завтра, на підставі даних, які аналізує юридичний блок, Юлія Тимошенко зробить свою заяву. Можу прогнозувати, що це буде заява про визнання результатів виборів і перехід в опозиційну політичну діяльність", - сказав Олійник сьогодні в Києві.

Депутат додав, що, на його думку, Тимошенко - сильний політичний діяч, і "вона сприйматиметься в будь-якому статусі, зокрема в статусі лідера опозиції як усередині країни, так і за її межами".

Олійник також висловив думку, що юридичне обгрунтування масових фальсифікацій не буде успішним, оскільки виборчі комісії на цих виборах були сформовані на пропорційній основі з представників двох кандидатів в президенти, правоохоронці не зафіксували масових фальсифікацій, а міжнародні спостерігачі консолідовано визнали вибори такими, що відбулися.

Як повідомлялося, за даними Блоку Юлії Тимошенко, від 10 до 12% голосів у другому турі президентських виборів було сфальсифіковано на користь Віктора Януковича. Про це на прес-конференції 10 лютого заявив народний депутат від БЮТ Сергій Власенко.

Раніше один із лідерів БЮТ Андрій Кожем'якін повідомив, що БЮТ підготував документи, необхідні для оскарження результатів президентських виборів, і очікує тільки на офіційне оголошення результатів голосування Центральною виборчою комісією.

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » БЮТ: Тимошенко на днях може визнати поразку (политика)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: