[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Штаб Януковича намагається купити членів київських ДВК
Штаб Януковича намагається купити членів київських ДВК
LeviДата: Суббота, 06.02.2010, 21:55 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Представники кандидата у президенти Януковича пропонують членам дільничних виборчих комісій від Юлії Тимошенко хабарі у сумі від 300 до 500 доларів.

Про це заявив керівник Київського міського виборчого штабу кандидата на пост Президента Юлії Тимошенко Анатолій Семинога.

Наразі такі пропозиції отримали члени дільничних виборчих комісій у Солом’янському та Дніпровському районах столиці.

«Представники Партії регіонів разом з прокуратурою та СБУ готують провокації проти членів дільничних виборчих комісій від БЮТ. Нашим людям у комісіях пропонується від 300 до 500 доларів за невихід у день голосування, 7 лютого, на виборчі дільниці», - повідомив Семинога.

За інформацією, яка надійшла до Київського міського штабу, всі факти перемовин та передачі грошей «регіонали» мають намір фіксувати системами таємного звуко-відео запису.

«В подальшому ці записи планується використати для компрометації нашого кандидата у Президенти. Також, за планами Партії регіонів, планується порушення кримінальних справ на таких членів дільничних комісій за фактом хабарництва та умисного перешкоджання виборчому процесу», - повідомив Семинога

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Штаб Януковича намагається купити членів київських ДВК
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: