[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Юлія Тимошенко: Реформи в Україні гальмує політична нестабіл
Юлія Тимошенко: Реформи в Україні гальмує політична нестабіл
LeviДата: Суббота, 30.01.2010, 12:04 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Кандидат в Президенти Юлія Тимошенко вважає, що реформування в Україні гальмується через політичну нестабільність, яка панує в країні з 2004 року.

"Україні з 2004 року потрібна була політична стабільність, потрібна була консолідація політичних еліт для того, щоб мати можливість здійснювати всі свої добрі наміри, всі свої плани по реформуванню і модернізації країни. І саме цієї політичної стабільності не вистачало України всі ці часи", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні під час телемосту між Україною та Давосом (Швейцарія), повідомляє її персональний сайт.

Керівник уряду вважає, що до нестабільності в Україні можна призвела політична реформа, а також відсутність політичної волі для здійснення змін в країні. "Всі ми добре пам’ятаємо, як вона (реформа) відбувалася по ходу Помаранчевої революції, як вона формувалася, хто її відстоював і лобіював. Як наслідок, ми отримали розбалансовану виконавчу владу, розбалансовані повноваження всіх гілок влади. І це було першою передумовою того, що політична нестабільність в Україні стала реальністю з часів вибору нового Президента", - пояснила вона.

На думку Юлії Тимошенко, для здійснення справжніх змін в державі потрібно мати політичну волю. "Політичну волю, яка може долати старі традиції, старі правила, консолідувати команди, знаходити для команд сенс в спільних діях. Я думаю, і другого також бракувало", - зазначила Прем’єр.

"Саме тому, сьогодні, приймаючи участь в чергових змаганнях якраз будучи кандидатом в Президенти, я бачу тільки один шлях розвитку: всі наші добрі плани, всі справжні цінності, які були чітко оголошені під час останніх виборів Президента, треба просто зробити реальністю. Нам, нарешті, потрібно сконцентрувати всю волю, поміняти систему влади так, щоб влада стала дієвою. А в той же час, нам потрібно зробити владу підконтрольною, чого не було всі останні роки. Тому що абсолютна влада вона, як правило, і виглядає як аморальна влада. Тому контроль над владою, відповідальність влади – це те, що бракувало і бракує сьогодні України", - заявила Юлія Тимошенко.

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Юлія Тимошенко: Реформи в Україні гальмує політична нестабіл
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: