[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Якщо буде Янукович, то України просто не буде
Якщо буде Янукович, то України просто не буде
LeviДата: Вторник, 26.01.2010, 18:56 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Після перемоги Юлії Тимошенко на президентських виборах в парламенті буде створено коаліцію, яка буде підтримувати нового Президента.

Про це заявив народний депутат від БЮТ Віктор Терен в інтерв’ю виданню «Столичні новини».

За його словами, «якщо переможе Юлія Тимошенко - дострокових парламентських виборів не буде».

«Україні вже досить потрясінь з виборами. За президента Тимошенко в країні буде стабільність. Вона буде шукати єдності в парламенті, і це зміцнить коаліцію. Якщо буде Янукович, то він потрапить у ситуацію, коли йому буде потрібно йти на дострокові вибори. І знову вийде хаос, який не має нічого спільного ні з відбудовою держави, ні з Україною», - сказав Віктор Терен.

Також, на його думку, «більшість членів Партії регіонів, для яких є лише один колір – колір практичності, - дуже швидко зорієнтуються і будуть підтримувати конструктивні кроки Тимошенко».

«Якщо буде Тимошенко, то буде і Україна. Це однозначно. Буде європейський вибір України — у неї буде майбутнє. Якщо буде Янукович, то України просто не буде. Це не залякування, країна просто стане територією для газотранспортної системи», - наголосив народний депутат.

Також Віктор Терен прокоментував акції протесту, які влаштувала Партія регіонів після першого туру виборів: «Ми не збираємося підіймати Майдан, єдине – попросимо людей вийти на Майдан тоді, коли буде інавгурація нашого Президента. А те, що сьогодні робить під ЦВК Партія регіонів – це смішно і нікому незрозуміло».
 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Якщо буде Янукович, то України просто не буде
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: