[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Тимошенко: передвиборчі дебати передбачено Законом
Тимошенко: передвиборчі дебати передбачено Законом
LeviДата: Среда, 20.01.2010, 19:02 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Кандидат на посаду Президента, чинний Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко нагадує лідеру Партії регіонів Віктору Януковичу про те, що обов’язкове проведення дебатів між кандидатами на посаду глави держави передбачено Законом "Про вибори Президента України".

"Це норма, яка є в законах, порядках, в правилах, в традиціях всіх демократичних країн світу. Якщо в будь-якій країні світу кандидат в Президенти відмовився від офіційних, затверджених законом, дебатів, чесних і відкритих, це буде скандал, який би ніколи не дозволив демократичному суспільству кандидату стати Президентом", - заявила Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції.

Вона переконана, що дебати між двома кандидатами в Президенти, які пройшли до другого туру виборів, "будуть останнім аргументом для того, як люди будуть визначатися у своїх голосуваннях". "І я запрошую Януковича на ці дебати, якщо йому є, що сказати людям", - додала Юлія Тимошенко.

Сама кандидат в Президенти обов’язково прийде на дебати. "Я обов’язково підпорядкуюсь Закону і обов’язково прийду на дебати, які передбачені Законом і які будуть проводитися на національному державному каналі телебачення", - запевнила Юлія Тимошенко.

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Тимошенко: передвиборчі дебати передбачено Законом
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: