[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Партію регіонів закликали не бачити в журналістах "грузинськ
Партію регіонів закликали не бачити в журналістах "грузинськ
OmegaДата: Суббота, 16.01.2010, 19:24 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 141
Репутация: 10
Статус: Offline
Партію регіонів закликали не бачити в журналістах "грузинських бойовиків"
Журналісти газети "Вечерние вести" називають провокацією заяви Партії регіонів про те, що посвідчення їхньої газети були доставлені в штаб БЮТ.

Про це говориться в заяві прес-служби медіакомпанії "Інформальянс", поширеній у суботу.

"Ми стурбовані заявою представника Партії регіонів Олени Бондаренко про те, що нібито перед голосуванням у штаб БЮТ надійшли тисячі посвідчень журналістів "ВВ" і нібито вони можуть бути видані сумнівним особам", - сказано в ній.

Газета розцінює це висловлення як спробу "незаконного тиску" на неї, "спробу опорочити ім'я видання, підірвати довіру читачів".

"Це не перша і, на жаль, не остання провокація на нашу адресу з боку нечистоплотних політиків. Зокрема, зовсім нещодавно в редакції припинена спроба публікації статті, яка могла бути розцінена як провокативна щодо лідера ПР Віктора Януковича", - стверджує "ВВ".

"Ми діємо тільки в рамках журналістської етики у відношенні всіх політичних сил і оперуємо тільки фактами. Таким чином, комусь із політиків дуже хотілося, але не вдалося опорочити ім'я газети, і вочевидь, тому вони придумали інший спосіб", - заявляє видання.

За словами журналістів, нинішня виборча кампанія ведеться "брудними методами" і політики "повертаються до вже забутої практики тиску на ЗМІ".

"Цьому ми можемо протиставити лише свій професіоналізм і залишаємо за собою право відстоювати репутацію газети в суді", - заявляють "Вечерние вести".

"Ми ніколи не брали участь і не будемо брати участь у будь-яких авантюрах, але й не дозволимо нікому бруднити нашу чесну репутацію", - підкреслюють журналісти газети.

Видання заявляє, що свою мережу позаштатних кореспондентів воно розширює "постійно в міру розвитку проекту".

"Наші кореспонденти працюють у всіх регіонах України і за кордоном... Ніхто з наших позаштатних авторів ніколи не був замішаний у скандалах чи незаконних діях. Як ніхто з них не має намірів впливати на виборчий процес", - сказано в заяві.

"Щодо присутності наших журналістів у штабах кандидатів у президенти хочемо одразу заявити, що як і представники інших ЗМІ ми будемо в ніч виборів збирати матеріали у всіх штабах, які нас цікавлять. У тому числі і Партії регіонів", - зазначається в ній.

"Прохання до представників цієї політичної сили не сприймати нашу роботу з висвітлення виборів як "вторгнення грузинських бойовиків", - закликають "ВВ".

 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Партію регіонів закликали не бачити в журналістах "грузинськ
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: