[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Levi  
Форум » Новости Украины. » Политика. » Партія регіонів домовилась з Черновецьким про фальсифікації
Партія регіонів домовилась з Черновецьким про фальсифікації
LeviДата: Пятница, 15.01.2010, 21:27 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Модераторы
Сообщений: 243
Репутация: 10
Статус: Offline
Партія регіонів домовилась з Черновецьким про фальсифікації голосів виборців у Києві на користь кандидата Януковича.

Про це повідомив член фракції БЮТ Андрій Павловський.

«У нас є інформація, що начальник управління здоров΄я та медичного забезпечення Людмила Качурова, яка є членом Партії регіонів, спільно із заступницею мера Іреною Кільчицькою уже домовилися про те, щоб головні лікарі київських лікарень провели фальсифікації на користь Януковича», - заявив Павловський.

За словами народного депутата, суть даної схеми фальсифікацій надзвичайно проста, адже лікарні є такі собі спецдільниці, які можна легко проконтролювати, і Партії регіонів потрібно зібрати на них у день виборів якомога більше людей. Для цього, за інформацією Павловського, головні лікарі столичних медзакладів під тиском викликають 17 січня на роботу лікарів і технічний персонал.

«Про це нас особисто проінформувала група лікарів пологового будинку №5. Головний лікар цього закладу Михайло Макаренко наказав усім працівникам (300 чоловік) під загрозою звільнення прийти на роботу в день виборів», - розповів Павловський.

Андрій Павловський вважає, що таким чином Янукович хоче прийти до влади, користуючись «відверто брудними методами, як-то махінації з хворими і підневільними працівниками».

«А від двічі засудженої людини і його партійців, які ще кілька років тому були рекетирами на ринках, іншого очікувати і не варто», - зауважив БЮТівець.
 
Форум » Новости Украины. » Политика. » Партія регіонів домовилась з Черновецьким про фальсифікації
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: